Italiensk-restaurang - Aktuell information gällande Italiensk-restaurangItaliensk Restaurang - Roma Pizzeria & Restaurang

Att äta på en Italiensk Restaurang är något av det trevligaste och godaste du kan göra i Bollnäs och Roma Pizzeria & Restaurang är kanske blir din framtida favoritrestaurang.


Roma Pizzeria & Restaurang är den enda restaurang som har italienska mat i Bollnäs.

Eftersom utbud och kvalité kan växla mellan italienska restauranger bör du prova äta på Roma Pizzeria & Restaurang men också på andra italienska restauranger på orter i närheten av Bollnäs.


Tänk på att priset på att äta ute på restaurang ofta är lite lägre på mindre orter kan det vara bra att välja en italiensk restaurang och från en ort liknande Bollnäs i fall du är prismedveten.

Eftersom det inte finns några italienska restauranger förutom Roma Pizzeria & Restaurang i Bollnäs ska du naturligtvis gå ut och äta på Roma Pizzeria & Restaurang eftersom de har riktigt bra italiensk mat.
Lättast kommer du i kontakt med Roma Pizzeria & Restaurang som kan erbjuda dig fantastiskt välsmakande italiensk mat när den är som godast enligt nedan:


Roma Pizzeria & Restaurang

Brogatan 6A

821 43 Bollnäs

0278-17099